Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Καθαρισμός φούρνου

Στην περίπτωση συσσώρευσης λίπους στις σχάρες, συνίσταται η προθέρμανση του φούρνου με τη χρήση του γκριλ για 5 με 10 λεπτά, ώστε να καεί το λίπος και να φύγει η μυρωδιά, προτού τοποθετήσετε μέσα τα φαγητά. Η πόρτα του φούρνου θα πρέπει να είναι κλειστή κατά την όλη διαδικασία.
Για το εσωτερικό του φούρνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα ειδικά προϊόντα καθαρισμού, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο πάνω στις εμαγιέ επιφάνειες και όχι στα λοιπά εσωτερικά στοιχεία.
Για τις εξωτερικές επιφάνειες, η Siemens θεωρεί ιδανική λύση τα ειδικά πανάκια από μικρό-ίνες, σε συνδυασμό με νερό. Καλό είναι η φορά του σκουπίσματος να είναι σύμφωνη με την υφή του ανοξείδωτου ατσαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου